CLOSE
Fotograf Eva Blixman

Jag har inriktat mig på studiofotografering såväl till privatpersoner som företag.
Jag utför bland annat: barnfoto - gravidfoto - produktfoto - porträtt - studentfoto - hundfoto

Min fotostudio finns i Göteborg på Wrangelsgatan 11.
Vid intresse av fotografering ring eller maila för priser och tidsbokning.

Tel: 0707-290708 Mail: eva[A]evablixman.se Hemsida: evablixman.se

Dagbok


2008-01-21 | 12:42:02


Idag hade jag tänkt att försöka putsa några fönster så jag ser om himlen är
blå utanför... men det blåser en del så jag får se hur det går lite senare.  :o)

Till en viss person:
Sen vill jag inte bli kallad för idiot i min blogg! Det här är min blogg och jag
svarar på frågor där dom ställs. Vill man veta svaret så kollar man där, så
har jag alltid gjort och kommer att fortsätta så.

/ Eva


Kommentarer
Postat av: Micke

Håller med dig, klart att du bestämmer hur du vill svara på frågor om du nu vill svara över huvud taget.
Din blogg = dina regler.

Att sjunka sen så lågt att kalla någon för idiot är för mig ofattbart.

2008-01-21 @ 12:35:09
Postat av: C

Hejsan
Jag har 'lästomdig' i flera olika bloggar som jag har spanat in.Är ju helt enkelt tvungen att kolla ifall den är så fin som många säger 'skratt'
Det ÄR den!
Härliga bilder. underbart söt hund!

Själv har jag precis i dagarna börjat blogga, har en känsla av att det kan vara rätt skönt att ha ett ställe där man kan skriva av sig ett och annat :-)

Ha en bra dag!

2008-01-21 @ 13:00:42
URL: http://faith60.blogg.se
Postat av: therre

Va? Har nån kallat dig för idiot? :/ Jag bloggade faktistk för ett par dagar sedan om detta... Saker jag stör mig på i bloggar. Jag har missat otaliga kommentarer till mig eftersom att många svarar direkt i sin blogg, jag går aldrig tillbaka o läser för då skulle jag inte få göra annat än att springa tillbaka o kolla i andras bloggar, typ ;) Sedan är det ju inte så svårt att svara per mail eller klicka sig in på någon annans blogg :) Men att kalla någon idiot för att man inte gillar det var väl att gå över gränsen kan man tycka! Du gör ju som du vill, det är det bästa med ens blogg - man gör som man vill! ;)

2008-01-21 @ 14:18:59
URL: http://www.therre.se
Postat av: Eva

Svar till therre:
Ja...
Jag svarar alltid i min blogg, annars skulle jag inte få göra anant än klicka mej in på massvis med bloggar och svara överallt. För det första så har jag inte den tiden... och för det andra tycker jag det ser dumt ut. Svaret borde (tycker jag) vara där frågan finns. :o)
/Eva

2008-01-21 @ 14:30:15
URL: http://blixman.blogg.se
Postat av: Petra

Och jag håller med Eva. Jag svarar också i min egen blogg. Det blir så konstigt om frågan finns i ett inlägg och svaret/kommentaren i en annan blogg någon helt annanstans. Man kan väl dessutom lägga in så man får ett mail om någon skrivit en kommentar till ett visst inlägg så blir man ju påmind om man får ett svar på det man skrivit. Fråga mig inte riktigt hur man gör, men det kan säkert någon annan berätta.

När jag har kommenterat i en blogg brukar jag gå tillbaka och kolla om jag fått något svar senare samma dag eller kanske dagen efter. Jag kommenterar iofs inte så jätteofta så det är inte särskilt betungande för mig. ;-)

2008-01-21 @ 16:21:27
URL: http://petrastankar2.blogspot.com/
Postat av: Missjeni

Har man en stor blogg som din så är det ju såklart bätre att svara i samma inlägg, det kan ju finnas fler som undrar samm sak, så då får man svaret på en och samma plats. Men som jag - med en inte allt för stor blogg - ;) svarar i den ägares blogg som ställde frågan.

2008-01-21 @ 16:54:48
URL: http://jeni.blogg.se
Postat av: Annika

Det e inte du som är idiot utan den personen som UPENBART e AVUNDSJUK på dig OCH dessutom inte vågar stå för det dom skriver utan gömmer sig bakom ett annat namn GUUUUD SÅ TÖNTIGT!!!

2008-01-21 @ 17:24:05
URL: http://annickahenriksson.blogg.se
Postat av: Mikaela

Håller med dig och de andra. Är väl nästan en "regel" eller "meningen" man ska fråga och svara i inlägget nämnt. Som en tråd som flyter på där man kan läsa allas svar. dessutom har inte alla som kommenterar blogg/hemisda eller ens någon mail. Hur ska de få svar? Men som du säger gör ju alla som de vill men jag är helt på din sida om vart svaren ska vara!

Och va "glad" att du "baaaara" blir kallad idiot även om dett givetvis inte är ok. Jag har blivit kallad både det ena och de andra och personangrepp och orelevant kritik om mig som person ar spridits i min blogg, mesta dels anonymt. Konstuktiv kritik kan alla ta och ge men när det går över gränsen så känner man för att koppla bort funktionen för folk att vara anonyma. Dock förstör de ju för de som sköter sig som inte har blogg/login och som avslutar sin kommentar med ett /"anna" tex...

Ha en fortsatt trevlig dag/ Mikaela & Tiger

2008-01-22 @ 10:47:25
URL: http://www.meiandmikaela.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © Eva Blixman 2007 - 2015

bloglovin

Fotobloggar Bildbloggar bloggar Blogglista.se Top Fotobloggar bloggar Reggad på Commo.se bloggar Photo Blogs - Blog Catalog Blog Directory