CLOSE
Fotograf Eva Blixman

Jag har inriktat mig på studiofotografering såväl till privatpersoner som företag.
Jag utför bland annat: barnfoto - gravidfoto - produktfoto - porträtt - studentfoto - hundfoto

Min fotostudio finns i Göteborg på Wrangelsgatan 11.
Vid intresse av fotografering ring eller maila för priser och tidsbokning.

Tel: 0707-290708 Mail: eva[A]evablixman.se Hemsida: evablixman.se

Grattis Lillebror!


2012-10-26 | 12:41:00


 
Grattis LillebrorVärldens bästa Lillebror fyller 1 år idag! Tiden har gått så fruktansvärt fort, alldeles för fort! Idag firar vi Lillebror, hans födelsedag. Det är nästan så jag inte fattar det själv, min lilla kille börjar bli stor.
 
Men först en liten tillbakablick...
Nedan är några av dom första bilderna jag tog på Lillebror då han var 10 veckor gammal. Han kom hem till oss den 4 januari i år, bilden där han sitter i tekoppen tog jag samma dag. Dom andra bara dagarna efter.
 
Rudolph och Lillebror är bästa vänner. Rudolph var såklart något avvaktande till en början och undrade säkert vad det var för något som jag hade släpat hem? Men Rudolph har ett hjärta av guld och är världens snällaste storebror så han accepterade Lillebror ganska fort. :o)
 
Jag skulle egentligen inte skaffa en till hund nu, utan vänta tills Rudolph var ca. 7 år. Rudolph fyller 6 år nu den 24 december. Men jag tänkte att jag kunde ju hitta en bra uppfödare iallafall! Så för ungefär 1 år sedan, för att vara exakt så den 17 oktober förra året så hittade jag till Chi's Lovely. Dom sötaste små trollen! Och för att inte tappa bort hemsidan så skickade jag ett mail till Maria, där jag berättade om mej och Rudolph och att vi ville ha en liten lillebror om cirka 2 år! Och gärna en som var lik Klara eller Panu. ;o)
 
Efter ett par dagar fick jag svar... att Klara skulle ha valpar om ca. en vecka. Jag försökte att förtränga detta! Jag besökte inte hemsidan förrän den 22 december, då hittade jag honom och jag sa till M att honom önskar jag mej i julklapp. Det lilla hjärtat! ♥
 
Chi’s Lovely Duke Of Venice7 veckor gammal  Det var de här bilderna jag såg på hemsidan. Vem blir inte kär i en sådan liten sötnos!? Honom ska vi ha!! :o)
 
 
Den 29 december åkte vi ner till Steninge och träffade Lillebror för första gången, och det var riktigt svårt att slita sej därifrån efter det. Kärlek vid första ögonkastet. ♥
 
På bilderna nedan är Lillebror inte gammal. Nyfödd  2011-10-26 och på bilden brevid är han 6 dagar gammal. Ser ni att hjärtat på huvudet syns jättetydligt. :o)
 
 
 
Tack Maria Andrén för världens bästa Lillebror och för dom fina bilderna! :o)
 
 
/ Eva
 
P.S. Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.
Copyright © fotograf Eva Blixman


Kommentarer
Postat av: Annelie

Oj har han redan blivit 1 år! Helt otroligt vad tiden går fort...men han är lika söt än och kommer alltid vara. Grattis Lillebror på din stora dag! :)

2012-10-26 @ 13:29:40
URL: http://annelissan.wordpress.com
Postat av: Tess S [tesslounge.com]

YEAH!!! Grattis söta lilla Lillebror.

2012-10-26 @ 13:53:54
URL: http://tesslounge.com
Postat av: Hjalmar & matten

Grattis på ett årsdagen lillebror!
//Hjalmar & matten

2012-10-26 @ 21:02:47
URL: http://puckhjall.blogspot.com
Postat av: maria

Grattis söta lilla pojke från hela familjen bus!! Många pussar!! <3 <3
Kraaam

2012-10-27 @ 11:00:54
URL: http://www.chislovely.se
Postat av: Annster

Så söt :)

2012-11-23 @ 02:33:37
URL: http://annster.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Copyright © Eva Blixman 2007 - 2015

bloglovin

Fotobloggar Bildbloggar bloggar Blogglista.se Top Fotobloggar bloggar Reggad på Commo.se bloggar Photo Blogs - Blog Catalog Blog Directory